Kategoria: Letërsi

U gjet 351 libra në total
Requiem
Në dispozicion
1991,
Koha mplaket me ngut
Në dispozicion
2009,
Përgjithmonë
Në dispozicion
2011,
Dëgjoje zërin tim
Në dispozicion
Jashtë!
Në dispozicion
2006,
Parfumi
Në dispozicion
1985,
Pëllumbi. Tri histori dhe një përfundim
Në dispozicion
Hija e tim vëllai
Në dispozicion
Alter- Ego
Në dispozicion
2007,
Na bashkoi poezia 12
Në dispozicion
2021,
Aromë Orienti
Në dispozicion
2003,
Përkthyer nga Evis Cerga
Biseda
Në dispozicion
Përkthyer nga Urim Nerguti
Tejqyra e qelibartë
Në dispozicion
Thika e mprehtë
Në dispozicion
1997,
Busulla e Artë
Në dispozicion
1995,
Nipi i magjistarit
Në dispozicion
Kronikat e Narnies
Në dispozicion
Udhëtimi i anijes me vela
Në dispozicion
Princi Kaspian
Në dispozicion
Librat për faqe: