Kategoria: Ekonomi

U gjet 280 libra në total
Be branded or become a memorable professional
Në dispozicion
2019,
Translator Marciana Streza
ALGJEBRA LINEARE DHE GJEOMETRIA ANALITIKE
Në dispozicion
The realities of work
Në dispozicion
Kontabiliteti financiar
Në dispozicion
Freakonomics
Në dispozicion
2005,
Historia e mendimit ekonomik
Në dispozicion
Historia e mendimit ekonomik
Në dispozicion
Applied Economics
Në dispozicion
On the margins
Në dispozicion
On the Margins
Në dispozicion
Menaxhimi i shpenzimeve publike
Në dispozicion
Librat për faqe: