Botues: Onufri

U gjet 23 libra në total
Heronjtë e mi. Biseda me Pierre Spiriot
Në dispozicion
2000,
Përkthyer nga Leonard Mero
Zambaku dhe gjarpri
Në dispozicion
2000,
Përkthyer nga Bujar Hudhri
Tregime
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Klio Evangjeli
Histori e shtypit Shqiptar 1848-2005
Në dispozicion
Lule të gabuara. Tregime
Në dispozicion
Bashkëshortët
Në dispozicion
Një grua nga Tirana
Në dispozicion
Pallati i ëndrrave
Në dispozicion
Ikja e shtërgut
Në dispozicion
Kështjella
Në dispozicion
2003,
Kristal 60 poezi të zgjedhura
Në dispozicion
Hija
Në dispozicion
2003,
Unaza në kthetra
Në dispozicion
Lulet e ftohta të marsit
Në dispozicion
Hamleti Princi i vështirë
Në dispozicion
Rrethimi i Shkodrës
Në dispozicion
Mikroekonomia. Trajtim Modern
Në dispozicion
E drejta e migracionit
Në dispozicion
E drejta e Bashkimit Europian
Në dispozicion
2020,
Shkencat e shoqërisë
Në dispozicion
Librat për faqe: