U gjet 1964 libra në total
Djalli vishet me Prada
I padisponueshem
Akustikë e përkryer
Në dispozicion
Gruaja e munguar
Në dispozicion
E pashë botën
Në dispozicion
Shkëlqesia e tij
Në dispozicion
Rina më tregoi emrat e..
Në dispozicion
Me e bukur se një përrallë
Në dispozicion
Avec Tolstoi
Në dispozicion
2000,
Flladi i Orientit. Poezia moderne perse
Në dispozicion
Aromë Orienti
Në dispozicion
2003,
Përkthyer nga Evis Cerga
Requiem
Në dispozicion
1991,
Koha mplaket me ngut
Në dispozicion
2009,
Përgjithmonë
Në dispozicion
2011,
Dëgjoje zërin tim
Në dispozicion
Jashtë!
Në dispozicion
2006,
Parfumi
Në dispozicion
1985,
Pëllumbi. Tri histori dhe një përfundim
Në dispozicion
Hija e tim vëllai
Në dispozicion
Librat për faqe: