Qytetet dhe Qytezat Ilire dhe në Iliri. Pjesa e pare: Iliria Veriore (Istria - Drin) Ar.600 BAC

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Arkitekturë, Industri Kreative, Shkenca Politike dhe Komunikim
Autorët:
Faqe: 564 Faqe
ISBN13: 9789928237712
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike