Ndërtimet Tradicionale Fshatare Ar.600 MUK

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Industri Kreative, Arkitekturë, Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 688 Faqe
ISBN13: 9789994390960
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike