Rimodelimi i zhvillimit në kontekstet lokale Ar.600 BAR

Botuesi: Akademia e Shkencave
Kategoritë: Arkitekturë, Industri Kreative, Turizëm, Rekreacion dhe Evente
Autorët:
Faqe: 206 Faqe
ISBN13: 9789995610975
Gjuha: Shqip
Forma fizike: Kopje fizike