Kategoria: Letërsi

U gjet 349 libra në total
I mbyturi
Në dispozicion
2001,
Perkthyer nga Kristofor Ndreu
Njëqind vjet vetmi
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Robert Shvarc
Gjenerali në labitintin e vet
Në dispozicion
2000,
Perkthyer nga Nasi Lera
Kështjella
Në dispozicion
2012,
Perkthyer nga Ardian Klosi
Amerika ose i zhdukuri
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Raif Hasani
Procesi
Në dispozicion
1997,
Perkthyer nga Gjergj Vlashi
Dehje nga metamorfoza
Në dispozicion
1999,
Perkthyer nga Aristidh Ristani
Dy novela dhe një homazh
Në dispozicion
1998,
Perkthyer nga Robert Shvarc
Klarisa
Në dispozicion
2007,
Perkthyer nga Donika Omari
Padurimi i zemrës
Në dispozicion
1997,
Perkthyer nga Jorgji Doksani
E fortë si vdekja
Në dispozicion
Perkthyer nga Aristidh Ristani
Mont-Oriol
Në dispozicion
Perkthyer nga Mahmud Bobrati
300 Autorë të huaj për Shqipërinë
Në dispozicion
Ballkani imagjinar. Ballkani si alter ego e Europes
Në dispozicion
2013,
Perkthyer nga Bashkim Shehu
Diktatorët e Ballkanit
Në dispozicion
2009,
Perkthyer nga Virgjil K. Muci
Shqiptarët. Një histori midis Lindjes dhe Perëndimit
Në dispozicion
2012,
Perkthyer nga Ardian Klosi
Histori me mbret
Në dispozicion
Histori e shtypit Shqiptar 1848-2005
Në dispozicion
Bibla: (në gegërisht). Kriesa. Të Dalëtë. 1872
Në dispozicion
Distinguished Albanian Woman
Në dispozicion
Fitimtarët dhe si e arrijnë suksesin
Në dispozicion
Steve Jobs
Në dispozicion
2012,
Pasionet
Në dispozicion
2000,
Librat për faqe: